About Life ... Sobre a vida ...

We all breath, cry, feel lonely, love regardless of our race, gender or orientation. We all crave the human touch at some stage in our lives, someone to hold, someone to simply be there for us during our moments of need. After all, everyone in this life deserves "happiness". In the form that corresponds our personal point of view...

Sunday, May 21, 2006

Will & Grace


"To Family...
Family that loves you and accepts you for exactly who you are..."


Bye Will, Grace, Karen and Jack.

11 Comments:

Blogger I.I said...

επιτέλους και ένα post για την πλέον αγαπημένη μου κωμική σειρά.
υποθέτω ότι έχεις δει και την 8η χρονιά και ζηλεύω γιατί όλο λέω να την κατεβάσω και όλο το αμελώ!!!

όποα στιμή θες "ανοίγουμε" χοντρή κουβέντα για τη σειρά (εκτός του τι γίνεται στην 8η χρονιά!!!!)

Sunday, June 04, 2006 1:34:00 PM  
Blogger Anilikos said...

Ναι αγαπητέ, να την ανοίξομεν την κουβέντα. Όπως παρατήρησα στο ιστολόγιό σου έχεις μια άλφα κλίση προς τις σειρές.

Όντως είδα την 8η χρονιά. Ομολογουμένως είχε στερέψει ελαφρώς η έμπνευση τελευταία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους αγαπημένους χαρακτήρες να είναι όπως ήταν. Θα μου λείψουν..

Sunday, June 04, 2006 1:39:00 PM  
Blogger I.I said...

οι πιο αγαπημένοι μου πάντως είναι καρεν και τζακ....
εχω μια έφεση στις σειρές είναι αλήθεια, αλλά καλή κωμωδία σπάνια βρίσκεις. η συγκεκριμένη μου άρεσε πιο πολύ από τα friends που παρα ήταν καλά αμερικανάκια...

το word verification σε τι βοηθάει;

Sunday, June 04, 2006 4:43:00 PM  
Blogger Anilikos said...

To word verification είναι για να μην δημοσιεύονται ΧΧΧ λεξούλες από σχολιαστές στο blog σου.
Εννοείται πως η Κάρεν είναι το τοπ και ακολούθως έρχονται Jack, Grace και Will.
Εγώ να δεις έφεση στις ξένες σειρές.
Είπα να μην το κάνω θέμα στα blog μου αλλά τελικά δεν με άφησες.
:P

Sunday, June 04, 2006 4:48:00 PM  
Blogger I.I said...

γιατι να μην το κάνεις; γουστάρω τρελά
οι καλύτερες που έχω δει μετά το Six Feet Under είναι:
Queer as folk, Carnival, Angels in America, Lost, 4400, CSI (L.VEGAS)
αλλά και πιο "light":
Buffy, Angel,
τωρα βλέπω το Shield.

Sunday, June 04, 2006 5:04:00 PM  
Blogger Anilikos said...

Με εξαίρεση το CSΙ(που θεματολογικά δεν μου αρέσει), το Angels in America(που δεν το είδα γενικότερα), το Carnival(που έχω ακουστά αλλά δεν ευόδωσε να το δω ακόμα), το Six Feet Under και το Angel+Shield, όλα τα άλλα τα έχω δει. :Ρ

Φυσικά I'm a BIIIIIIG LOST fan.
Πως και πως περιμένω το Σεπτέμβρη.

Sunday, June 04, 2006 5:27:00 PM  
Blogger John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Το "Shield" είναι εκπληκτικό - ανατρέπει όλα τα δεδομένα και τα στερεότυπα των αμερικανικών αστυνομικών σειρών, παλαιότερων και σύγχρονων. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου "καλοί" χαρακτήρες, μονάχα διαφορετικές διαβαθμίσεις "κακών" σε interaction. Και μια λεπτομέρεια : Ο πρωταγωνιστής, ο Michael Chiclis, είναι Ελληνικής καταγωγής.
Αντίστοιχα πρωτότυπο είναι και το "The Wire" - αναζητήστε το... Έχω δει την 1st Season, αλλά όχι ακόμη την 2nd, η οποία παρουσιάζει, επίσης, Ελληνικό ενδιαφέρον, αφού, όπως διάβασα, θίγει την Ελληνική "Μαφία" - ναι, δεν ασχολούμαστε μόνον με εστιατόρια στην Αμερική!..
Έπειτα από πολλά χρόνια επαναλήψεως των ίδιων συνταγών, υπάρχει μια τάση για ανανέωση των τηλεοπτικών σειρών, μέσα από πρωταγωνιστές αντι-ήρωες, προβληματικούς, αντικοινωνικούς, κυνικούς κ.λπ., με τους οποίους ο θεατής μπορεί να μη ταυτίζεται, αλλά του προκαλούν το ενδιαφέρον, είτε γιατί αναγνωρίζει υπαρκτούς χαρακτήρες και τύπους σε αυτούς είτε γιατί η στάση και η δράση τους είναι η βάση για μιαν απρόβλεπτη, επί τέλους, σειρά! Το The Entourage προσεγγίζει κωμικά, αλλά μάλλον αρκετά ρεαλιστικά, την λειτουργία του Hollywood star system, ενώ το House M.D. είναι ένα καλό παράδειγμα ενδιαφέρουσας από άποψη χαρακτήρων ιατρικής σειράς -πιο πρωτότυπο από το Grey's Anatomy, που δείχνει τώρα η Ελληνική Τηλεόραση...
Υ.Γ. : Χαίρομαι που συνάντησα fans αμερικανικών σειρών. Keep posting, guys!

Monday, June 05, 2006 8:41:00 AM  
Blogger Anilikos said...

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα συνομιλούσα στα Ελληνικά στο Αγγλικό ιστολόγιό μου.

Παρόλα αυτά, μιας και το θέμα είναι για τις Αμερικάνικες σειρές, κάνω την υπέρβαση μιας και πρόκειται για μια μείξη :Ρ

Το "απρόβλεπτο" του ζητήματος, ήταν αυτό που, σε προσωπικό επίπεδο, έκανε μια σειρά να με "κρατήσει". Βέβαια μεγαλώνοντας πονηρεύει ο άνθρωπος. Αναζητά περισσότερα ερεθίσματα και πιο δυσεπίλυτες καταστάσεις ώστε να έχει το μυαλό του ακονισμένο και σε εγρήγορση.

LOST:Θα κάνω ένα ιδιαίτερο πόστ κάποια στιγμή για τη συγκεκριμένη σειρά. Παρόλα τα διάφορα σχόλια για "πεσμένη" 2η σεζόν, η εγρήγορση και οι εκπλήξεις δεν έπαψαν να υπάρχουν. Το συναίσθημα κάθε φορά που παιρνούσε μια σκέψη απ'το μυαλό μου που δεν είχε λόγο ύπαρξης μέχρι τότε, απερίγραπτο.

Grey's Anatomy:Λόγω μελλοντικού επαγγέλματος θα έπρεπε να τη βλέπω μανιωδώς. Μου την εκθείασε μια συμφοιτήτρια. Το Πάσχα στην Ελλάδα είδα ένα επισόδειο και θα μπορούσα να πω ότι τη βρήκα άκρως ωριμότερη από τη μοναδική παρεμφερή σειρά που είχα παρακολουθήσει μέχρι τούδε, το ER.

Monday, June 05, 2006 9:34:00 AM  
Blogger I.I said...

Το shield ειναι όντως καλό, και τη δεύτερη χρονιά που βλέπω. το wire μου άρεσε αλλα δεν εχω δει ακομη τη δεύτερη χρονιά, το Lost στη δεύτερη χρονια με κούρασε με τα πιο εκτεταμένα flashbacks. House M.D: είδα 5 επεισόδεια αλλά δεν άντεχα τον πρωταγωνιστή, αυτό το στυλ του αντικομφορμιστή που τα ξέρει όλα δεν με έψησε, Grey's Anatomy εδώ πιάστηκα μαλάκας: ΟΥΤΕ που ξέρω ότι παίζεται, για πείτε κανάλι, ώρα, μέρα

Monday, June 05, 2006 10:09:00 AM  
Blogger Anilikos said...

Πρέπει να είναι ALTER αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

Monday, June 05, 2006 10:24:00 AM  
Blogger John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Φίλτατε Ιούδα, το Grey's Anatomy παίζεται ή στο Star μεσοβδόμαδα, νομίζω. Προσωπικά, το είδα σε DVD, που αγοράζω πάντα από το Amazon.com.
Δεν θα διαφωνήσω για το House. Χρειάζεται λίγο επιμονή κι υπομονή στην αρχή. Το βέβαιο είναι, πάντως, ότι η ουσία δεν είναι στο "ιατρικό" περιεχόμενο και στην διαδικασία, που πιθανότατα βρίθει υπερβολών και επιστημονικών ανακριβειών, όσο στον ενδιαφέροντα κυνισμό του ήρωα, στα office politics των ιατρών και του Νοσοκομείου και στο πώς όλα αυτά αλληλεπιδρούν, για την εξέλιξη των χαρακτήρων και της ιστορίας.
Αγαπητέ οικοδεσπότη, συγγνώμη για τα Ελληνικά, αλλά θα φαινόταν λίγο ξιππασμένο να επικοινωνούμε, Έλληνες όντες, στην αγγλική. Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την φιλοξενία και για την κατανόηση, λοιπόν!
Το Grey's Anatomy είναι σαφώς καλύτερο από το ER, που ποτέ σεν πολυσυμπάθησα, αλλά, παρ' όλ' αυτά θάθελα τους χαρακτήρες λίγο πιο στραπατσαρισμένους, απρόβλεπτους, with a twist... I got hooked anyway, όμως, κι ελπίζω σε μια πιο ζουμερή 2nd Season!

Monday, June 05, 2006 10:46:00 AM  

Post a Comment

<< Home